dimarts, 15 de juny del 2010
Porro i pastanaga
Hem estat un parell de mesos comprant fruita i verdura al Recapte; hem de dir que l'experiència en general és bona, la diferència en sabor i textura és abismal, però alguna fruita ha arribat tocada (especialment les fruites més delicades, com ara les maduixes). La recepta d'avui és producte d'aquestes compres: vam tenir una allau de porro i pastanaga a la nevera i calia donar-li sortida abans que es fes malbé. Així doncs, vaig decidir fer-ne un acompanyament; aquí el tenim amb un fals bacallà a la llauna.
Ingredients:
3-4 porros
8-10 pastanagues
Oli d'oliva
Sal
Vi o cava (encara ens en quedava)
L'elaboració és ben senzilla: piquem els porros i tallem la pastanaga a discs (amb la mandolina per fer-ne via i obtenir un resultat homogeni). Posem oli d'oliva en una paella, l'escalfem i hi posem el porro i la pastanaga. Quan ho haguem espantat, baixem el foc i deixem que es vagi fent lentament. Quan veiem que queda sec, hi posem un raig de vi o cava, i també hi posem la sal.
Al cap de 20-30 minuts a foc molt lent, ja ho tindrem a punt. Proveu-ho, que queda molt bo i molt dolç :-)
Biennnn, tornen les receptes :)
ResponEliminaJo si porta bacallà ja estic rendit, però si també porta porro es que 'doy palmas con las orejas'. Sensacional!
La combinació de porro i pastanaga dóna molt joc a la cuina, oi? Són dues verdures humils que estan a la base de moltes receptes!
ResponEliminaI segur que comprades així són molt més gustoses :)
M'agrada la combinació i m'ho apunto per quant tingui excés de porros o pastanagues, ha d'estar bó.
ResponEliminaMuas!
Muy rica combinación, se ve esplendido el plato, que rico! Un besito
ResponEliminaM'agrada aquest acompanyament i amb bacallà...que booooooooo
ResponEliminapetons
que buenisima pinta,m'agrada tot, el bacallá me chifla!
ResponEliminapetons!
Hola família!! Com ens trobem? Ja teniem ganes de que els vostres fogons tornessin a l'ataquerrrr!!! Molt bona recepta, i quins colors més bonics al plat!!
ResponEliminala imaginació al poder!!... i aquesta sortida per l' excedent de porro i pastanaga, és per no renunciar a tenir la nevera a rebentar de qualsevol cosa...
ResponEliminaUna abraçada
Qualsevol cosa que acompanyi un bon bacallà s'eleva a categoria superior!
ResponEliminaPTNTS
dolça
Gràcies pels comentaris, amb l'empenta que ens doneu, anem ressuscitant a poc a poc!
ResponElimina