Ingredients:
Ous
Alls
Oli d'oliva
Ben senzill: posem una mica d'oli d'oliva a la paella i l'escalfem a foc lent. Mentre es va escalfant, tallem l'all a daus. El posem a l'oli i deixem que es dauri lentament, que ens quedi tendre i tou, però amb tot l'aroma. Llavors deixatem els ous, ben poquet, just trencar el rovell i barrejar-lo una mica amb la clara, i els afegim a la paella.
Deixem que la truita es faci a foc lent (si no tenim pressa), i la traiem de la paella abans que es qualli del tot. Cap al plat i a taula falta gent; si estem de sort de tenir pa a casa, podem arrodonir l'àpat amb un bon pa amb tomàquet.
Aquesta senzilla recepta espartana participa al Blogs contra la fam, edició 2012, per donar consciència de les misèries que arriben a la nostra societat, és realment trist que posem diners dels nostres impostos als bancs mentre tenim gent morint de gana pels carrers (i que, curiosament, són al carrer perquè aquests mateixos bancs que reben els nostres diners els han fet fora de casa).
Bona proposta! Senzilla i deliciosa!
ResponEliminaM'ha agradat això de "la podem fer del que ens surti dels ous!" xD
Jo ara me'n menjaria una de carxofes confitades i encenalls de pernil... mmmnn!!
Petons!! ;)
És veritat, no? Que la fem amb el que surt dels ous ;-)
EliminaUna truiteta boníssima... em permets un suggeriment, fes-la amb allets tendres i ja m'explicaras què et sembla!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Ja me la conec, la d'alls tendres, però és una cosa que no en tinc sovint per casa, tot i ser deliciosos!
Elimina