dijous, 22 d’abril del 2010

Pa de Sant Jordi

Aquest cop m'he sortit amb la meva i he publicat una recepta ABANS del dia clau :-)
Haig de dir que tant serveix per a Sant Jordi com per a la diada... i de fet, serveix per a qualsevol dia, ja que el pa resultant és deliciós. Per cert, mireu quin preu té al vostre forn de confiança i quant us val fer-lo a casa (rialles i emprenyades a part)... us emportareu una bona sorpresa!
Ingredients:

Massa de pa normal
Sobrassada
Formatge
Nous
Fem la massa com indiqui la recepta original. Quan la tinguem a punt (abans de llevar) la partim en tres trossos (un de més petit que els altres 2, per a les barres vermelles) i a cadascun hi afegim un dels ingredients: la sobrassada al tros petit i el formatge i les nous als dos trossos grans. En fem tires llargues i posem una barra de formatge, una de sobrassada, una altra de formatge, una de sobrassada... fins que tinguem les quatre barres. Després fem una volta amb la massa amb nous, ho deixem llevar l'estona que digui la recepta i cap al forn falta gent.
Bon profit i bon Sant Jordi; per cert, demà primer aniversari del bloc (amb entrada especial). Gràcies a tots per visitar-nos i comentar durant aquest any :-)

hemc #43 - nueces

14 comentaris:

  1. Moltes felicitats per l'any de bloc!! És fantàstic!!

    I el pà també està molt bé, però llògicament no tant com el bloc. Aquest any ja veig que no tidrè temps però queda arxivada la idea per a més endavant.

    :)

    ResponElimina
  2. Ostres, quantes coses!! Primer per molts anys!!! I desitjo que per molts més! ;)
    I pel que fa al pa, jo el tinc a pendents. :p
    Bona Diada de Sant Jordi! (el dia que més enyoro ;))

    ResponElimina
  3. Ohhhhh! casualment el dilluns el vaig veure fer aquest pa en una delegació thermomix, era boníssim! la sobrasada li dona un toc especial. Enhorabona pel teu 1er any,espero que en facis molts més.
    Judith

    ResponElimina
  4. anda, nunca lo había visto (claro que no soy catalana, jajaja). Me parece un pan riquisimo :)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats guapa!!!!!! Quin dia més especial per celebrar l'aniversari del blog! Bé, el meu també ho és, el dia 28 de desembre! Sants Inocents i aniversari del meu fill gran. No hi havia res previst! Jejejeje. Sorpreses que et dona la vida.
    Quin pa més bo! No l'havia vist mai. Aquest dies per la radio sento propaganda d'una cadena de fleques que anuncien pa de Sant Jordi i suposo que deu ser aquest. A tu t'ha quedat super bé, i amb la sobrassada i el formatge ja no et dic res!
    Una forta abraçada

    ResponElimina
  6. Primer de tot FELICITATS!!!!! El pa t'ha quedat genial i si és veritat que el que paguem en ocasions així per alguns productes és vergonyós. Soc una enamorada del Dia de Sant Jordi. Visca l'amor!!!
    Muas!

    ResponElimina
  7. Aquets pa el trobo espectacular, així com molt patriotic i legendari.
    M'encanta!!!!!

    ResponElimina
  8. Nunca había odio hablar de este pan y tiene una pinta .... que bueno no? ... no creo que para San Jordi me de tiempo a prepararlo, pero vamos, que CUALQUIER otro día ... por incierto, en Castilla y León també tenemos fiesta!!
    Besos

    ResponElimina
  9. FELICITATS!!! que bo es el pà de Sant Jordi, t'ha quedat genial....i ara ja tinc la recepta.
    petons

    ResponElimina
  10. Ep, t'ha faltat dir que el van "inventar" a la Fleca Balmes de Barcelona. No sóc familiar ni rebo comissió per fer-los publicitat però és que visc ben a prop i fan un pa molt bo!!!

    Salut!

    ResponElimina
  11. que maravaella!
    prenc nota perque ho vull probar!
    petonets

    ResponElimina
  12. Pa de Sant Jordi! que bo, i quanta simbologia que li podem donar!!!

    PTNTS

    ResponElimina
  13. David: gràcies per l'apunt, no en tenia ni idea!

    Gràcies pels comentaris / gracias por los comentarios :-)

    ResponElimina

Deixa'ns algun comentari :-D