Ja fa uns dies que vaig publicant receptes fetes amb el motlle de carbassa Lékué, i com que alguns m'heu demanat que en posi fotos, aquí en teniu unes quantes (acompanyat d'un parell de carbasses de veritat, són les que tenen cua).
El tió em va cagar aquest motlle, feia temps que me l'anava mirant, i al final va caure... vaig estar molt content quan va aparèixer, gairebé tant com el Jean Paul Desgrava amb els Gormiti. La capsa inclou un parell de receptes per aprofitar-lo al màxim (per omplir-lo fins al capdamunt).
Com és costum en aquesta marca, la silicona és d'una qualitat molt bona i no cal greixar-la, ja que no s'hi enganxen els aliments.
A part de fer-lo servir per fer-hi cocs i bescuits, també es poden utilitzar per fer-hi pans o bé coses més sofisticades i curioses, com ara alguna corona de gelatina o un flam gegant (en aquest cas, només amb la meitat que no té forat, a no ser que ho vulguem vessar tot pel forn). Si fas servir les dues parts, el motlle tanca molt bé i no vessa gens (com a mínim amb les mescles que he fet servir jo).
Altres avantatges que val la pena destacar és que pot anar al forn fins a 250ºC, al congelador, al microones i al rentaplats (tot i que no acaba de sortir net del tot, jo sempre li haig de fer una rematada a la pica).
En resum, un gran motlle molt recomanable per fer pastissos de forma original, però tampoc en pots abusar perquè sempre surt igual :-)
Per cert, com que cada dia és el dia internacional d'alguna cosa, sovint perden importància... a mi m'agradaria destacar el dia d'avui, crec que és molt important per als blocs de cuina: avui és el Dia internacional sense dietes, així que no us deixeu enredar avui i sigueu feliços amb el vostre cos :-)
És un motlle molt original, amb una forma molt divertida i múltiples aplicacions. Saps el preu?
ResponEliminaNo sabia que avui era el Dia internacional sense dietes, je je je... avui de postres, tiramisú! :)
Que original! Quan vaig veure la recepta vaig pensar...i com serà el motlle? Guai, no?
ResponEliminaNo sabía lo del día sin dieta... ese molde llevo antojada con el hace mucho pero nunca me animo a compralo...
ResponEliminaUn beso
M'agrada molt aquest motlle i si és de la casa lékue és una garantia, la veritat és que es molt original, ja m'he fixat amb alguna recepta que has penjat de pa fet amb aquest motlle i el resultat és espectacular.
ResponEliminaja fa temps que me'l miro, però encara no m'he decidit a comprar-lo perquè no sé on posar les coses a la cuina!
ResponEliminaLa forma que té fa que els cocs o pans quedin superoriginals.
Tampoc sabia què es celebrava avui, i encara que mai seguiexo dietas, avui he menjat tan sa com de costum: llenties, truita de carxofes i pinya natural. Com veus, ben sa!
Muy chulo el molde! no sabía eso de que hoy era el día internacional sin dietas! vaya me lo apunto! no haberlo sabido antes ... y Así hoy la hubiera Dejad a un ladito jeje
ResponEliminaBesitos
Un bon estri per a la cuina. Jo no faig gaires postres, però aquest motllo no m'importaría tenir-lo a "l'arsenal" :)
ResponEliminaAquest motlle és ideal, a més això de fer-ho servir junt o separat té la seva gràcia. Has fet molt bona compra. Un petó.
ResponEliminaNo tinc aquest motlle i em fa gràcia. Ho demanaré pel proper regal que m'hagin de fer.
ResponEliminaT'agraeixo que em vulguis regalar la foto de capsalera del meu blog. Voldria que fos més o menys com la que tinc, de pa amb tomàquet, però que amb una foto hi hagués prou.
Petonets
Carai tu, m'has convençut! Mira que aquest motlle és dels pocs que no tinc i pensava que total per fer bescuits tampoc calia un motlle més a la cuina.
ResponEliminaPer cert! Recordes aquell sucre-perla que em vas preguntar a on el comprava? Dies enrera en vaig veure a l'Ikea! Així que potser el trobis allí.
Petons!
gemma: un ocell m'ha piulat que es poden trobar per 20-25 €.
ResponEliminaguspires: ara ja l'has vist!
mar: pues pruébalo, que ya ves que atractivo es el resultado final.
la cuina de l'estany, vermells: :-)
margarida: concretament és el dia d'acceptació del propi cos (o alguna cosa així), però no hi ha res millor que menjar bé cada dia i no preocupar-se tant pel cos.
cuinera: ¿hace falta una excusa para dejarla de lado?
starbase: també es pot fer servir per salats... t'imagines algun pastís de marisc aquí?
marylou: en prenc nota! Tindràs notícies meves :-)
mercè: fantàstic! En la nostra pròxima visita-peregrinació ho miraré!