Com que ja havíem acabat els bolets, vam fer servir una bossa de bolets congelats combinats, i la veritat és que va quedar prou bo (això va dir la Lydia... a mi les bledes em fan força angúnia).
Ingredients:
Bledes
Bolets
Oli
Sal
Netegem bé les bledes i les coem al nostre gust. Jo les vaig fer al vapor, que és com agraden més a casa. Mentrestant saltem els bolets en una paella amb una mica d'oli d'oliva. Quan s'hagin begut tota l'aigua, hi afegim les bledes, salem al gust i ho deixem marcar a foc fort, fins que faci una mica de crosta. Llavors és el moment d'abocar-ho al plat i cap a la taula ben calent!
Ja ho veieu, un plat fàcil, bo i ben lleuger.
Per cert, avui és el Blogday i m'agradaria recomanar-vos cinc blocs que segueixo i que m'agraden moltíssim:
Orangette, un bloc de cuina que porta la Molly amb unes receptes genials.
Delicious:days, un altre bloc de cuina amb unes fotos boníssimes :-)
The Oatmeal, el bloc imprescindible per perdre aquell temps que no tens... i per fer-te venir un somriure als llavis en aquells moments en què realment fa falta (compte, llenguatge força groller).
Ikea Hacker, per a addictes a donar una segona oportunitat a les coses, veure els objectes des d'un altre punt de vista i, com no, el low-cost aplicat a qualsevol racó de la casa.
I can has cheezburger (o qualsevol de la seva òrbita, com ara I has a hotdog o Failblog), regne oficial dels LOLcats :-)
Per cert, sabieu que em van publicar una foto meva de la Daina al primer llibre de LOLdogs? :-)

Mira ahir vaig menjar bledes i vaig pensar he de mirar alguna recepta diferent perquè sinóp no en menjo mes....amb bolets!!! de segur que aquesta setmana la faig.
ResponEliminapetons
Bledes!! Son taaaaaaaaaaaaaant d'hivern les bledes...fins al setembre no crec que en mengi cap! Per principis! ;-)
ResponEliminadoncs jo crec que dos quilets no me'ls treu ningu jijiji, a partir de demà començo la meva dieta diurética
ResponEliminapetons
Ai!!! que a mi les bledes noooooo!!! Encara que siguin amb bolets no deixaran de ser bledes!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Como tengo ganas de este plato.....toda la semana he visto recetas con higos.....y aca se acabaron los higos....ahora tu pones esta delicia suprema de acelgas con setas....y aca no encuentro acelgas!!!....a mi las acelgas me gustan hasta simplecitas....cocidas con aceite de oliva, sal y limon.....cuando encuentre acelga....hare esta maravilla....Abrazos, Marcela
ResponEliminaQuin plat més original, no ho hagués pensat mai i ha de ser boníssim...petonets
ResponEliminaA mi m'encanten tan les bledes com els bolets, així que aquesta recepta la trobo fantàstica!
ResponEliminaI com tu dius, després de l'estiu val la pena fer una mica de bondat, oi? ;)
Ens ha arribat al cor el got de la Kitty! :)
ResponEliminanúria: ja ho saps, doncs... i ara que arriba la temporada de bolets, doncs millor que millor :-)
ResponEliminastarbase: jo crec que fins d'aquí 100 o 150 anys no en menjaré, així que segur que em passes al davant XDDD
lídia: a l'estiu hi ha llicència per a tot ;-)
dolça: veig que ets com jo, que les bledes, no hi ha manera de camuflar-les.
foodtravelandwine: las acelgas son de invierno, así que por lo que veo, vamos en estaciones invertidas. ¡Guárdatela para tú invierno!
mª jose: la lyli se'l va treure de la màniga i, com la majoria de coses que fa ella, va sortir molt bo.
gemma: sí, val més posar-se a to, que d'aquí 2 dies arriben panellets, al cap d'una mica Nadal i torrons, Setmana Santa i ja hi tornem a ser!
vermells: jejeje, si us hi afanyeu, els donen amb la Nocilla :-)
Pues tienes razón, qué buena idea para ir bajando kilillos (no pensaste en echarle bacon? vale, mejor no). Pero tienen una pinta estupenda, qué ganas de setas! Un beso!
ResponEliminaLes bledes són ben bones, amb bolets o sense, però amb bolets no les he fet mai, gràcies per descubrir-me aquesta posibilitat!
ResponEliminapetonets
lucía: lyli comentó lo del bacon, suele ser la perdición de cualquier plato de dieta ;-)
ResponEliminamarylou: de res :-)