dissabte, 28 d’agost del 2010

Pastís fullat amb ganache de xocolata

Recordeu que fa uns dies us vaig ensenyar a fer ganache de xocolata? Recordeu que només és apte per a xocoaddictes de pura raça. L'únic problema que trobareu quan en feu és que hi ha perill d'acabar menjant-se-la a cullerades. Per evitar-ho, podeu fer-hi una base i dissimular així una mica aquell rampell inesperat i injustificable :-)
Ingredients:
1 placa de pasta de full
Ganache de xocolata a plaer
Ou

La preparació és ben senzilla: tallem les vores de la pasta de full per fer unes baranes que puguin aguantar la xocolata, muntem les baranes, punxem amb una forquilla la base (perquè no s'infli gaire), ho pintem tot amb ou i ho passem pel forn seguint la recepta de la pasta de full (normalment entre 10 i 20 minuts, segons el gruix).
Un cop surti del forn, deixem que es refredi molt i hi posem la xocolata per sobre:
Jo em vaig dedicar a fer-hi aquesta mostra amb una forquilla, és molt fàcil: primer fas una passada de banda a banda, una altra al costat i així fins que arribes al final. Llavors girem la forquilla 90º i anem marcant un tros sí, un tros no, que quedi com un tauler d'escacs:
Que vagi de gust, golafres meus!

9 comentaris:

  1. Bueno, bonito y seguro que también barato. Se ve delicioso, bsts.

    ResponElimina
  2. Quines postres més dolces!
    merci per la recepta :)

    bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Es poden fer coses tan bones amb la pasta de full!

    Quina traça amb la decoració!

    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Ja veuràs quan ho vegi la reina del meu cor, boja de la xocolata!! jeje

    ResponElimina
  5. Fantàstica coca i mooooooolt llaminera!a casa volaria!a reveure.

    ResponElimina
  6. Delicios!!! si ho congeles pots fer trufes, m'encanta!
    petonets

    ResponElimina
  7. Buffff!!! Qué dura es la vida, con las ganas que tengo yo de chocolate! Qué sencillo y delicioso, y fatal para bajar los excesos veraniegos... voy a esperar que sea oficialmente otoño ;D.

    ResponElimina
  8. Ja m'imagino una partida d'escacs sobre aquest tauler, je je je... per a xocoaddictes total!!!

    ResponElimina
  9. nuska: sí, mucho más barato que comprarlo en la pastelería :-)

    laura: de res :-)

    margarida: tota una floreta venint de tu, amb les teves decoracions genials!

    starbase: doncs compte, perquè hi ha perill que et quedi la pasta de full sense farcit perquè s'ha menjat tot a cullerades.

    mercè: a casa va volar.

    ivana: de fet no cal ni congelar-ho, si fas la ganache molt espessa, quan es refreda una mica ja queda força sòlid.

    lucía: ánimo, que sólo quedan 19 días XDDD

    gemma: caldria inventar alguna mena de normes de l'estil anar menjant a mesura que s'acaben les peces :-)

    ResponElimina

Deixa'ns algun comentari :-D