Fa un parell de mesos vam fer una escapada a València, i després de comprovar la terrible calor que fa a la ciutat, i sobretot veure que allà no hi ha cap lloc amb ombra, vam visitar l'Oceanogràfic. Per dinar, la lyli va tenir el detall d'encarregar taula al Restaurant Submarí, tot un luxe, tant per a la vista com per al paladar.
L'edifici és espectacular i queda molt ben emmarcat a dins de tota l'arquitectura de l'Oceanogràfic, tot molt modern i net (especialment, net). I entrem cap al restaurant:
Segurament aquests llums són els més retratats del restaurant, ja que són molt espectaculars, i molt més grans del que semblen en les meves fotografies.
Teníem la taula al costat de la paret, i aquí és molt interessant que sigui així, ja que en lloc d'una paret normal, hi ha uns vidres descomunals amb milions i milions de peixos donant voltes com desesperats! Val a dir que en els primers moments mareja una mica estar assegut i anar veient com passen peixos i més peixos :-O
La carta era força limitada, no hi havia massa plats per triar (potser un total de 10 o 12, com a màxim).
I comencem amb els plats: d'aperitiu ens van portar una royale de foie amb reducció de Pedro Ximénez. A mi no m'agrada el foie, així que ja vam començar amb mal peu! La lyli va dir que tenia poc gust de foie, dominava massa la reducció.
De primer plat la lyli va demanar tub de txangurro, escuma de poma i herbes aromàtiques. L'anècdota va ser quan va mossegar un gra d'espígol: semblava que s'hagués begut un raig de colònia XD
Jo vaig demanar un plat del menú vegetarià, perquè no m'acabava d'agradar cap dels altres plats: una sopa de tomàquet i gelat d'alfàbrega; va ser molt bona, semblava una mena de gaspatxo suau amb un regust de pesto, molt i molt fred.
De segon la tria va ser fàcil: carré de xai, risotto de blat, hummus i croqueta d'all per a tots dos. El xai era tendre i melós com pocs, i n'hi havia per quedar més que satisfet :-)
Finalment vam rematar la feina amb uns bombons de xocolata i maduixa (que realment eren les tres boles de la dreta, bombons gelats amb ganache de xocolata; a la part de l'esquerra hi havia una mena de pastisset calent embolicat amb planxa de xocolata, exquisit).










Una curiositat: vàreu trobar el menú en català?
ResponEliminaEra gaire car? relació qualitat-preu?
Xavier: el menú era en català, tot un detall per ser on érem :-)
ResponEliminaSobre si era gaire car, hem intentat recordar el preu, no ho podem dir exacte, però crec que passava de 100 € (sense beure vi ni cafè), potser una mica car pel nostre gust, però clar, també pagues el lloc (i si a més li sumes l'entrada a l'Oceanogràfic...).
Quin luxe poder menjar en aquell indret!
ResponEliminaEl preu no és gens barat però per un dia estar molt bé donar-se algun capritx
salutacions :)
El lloc és impresionant, en canvi el menú té un noseque-que-quésejo que no m'acaba de fer el pes sobretot per el preu que hi pagues.
ResponEliminaI començo a estar en una edat que per molt maco que em posin l'embolcall si el contingut no quadra amb el preu...
Ara bé, com diu la cançó 'si yo fuera ricooooo' jejeje.
Ja era hora que tornèssim a postejar ehhhhhhhhhhh :P
El lloc sembla realment digne de visitar. En quant al menú, se m'escapa una mica tanta innovació tot i que a jutjar per les fotos devia estar ben bo.Finalment el que se m'escapa del tot és el preu...impossible per la nostra butxaca...Hauré d'aprendre a fer els plats i servir-los a casa!...je,je. Molt bona crònica,a reveure!
ResponEliminaM'ho apunto, va bé saber aquests llocs per quan voltes món :)
ResponEliminaPrecisament, nosaltres hem estat a Bilbao i vam dinar al restaurant del museu Guggenheim i també ens va agradar molt. Els restaurants dels museus són llocs que sorprenen, oi? Val la pena tenir-los en compte per quan fas turisme en aquests llocs.
Lloc apuntat, a veure si fem una excursioneta cap al sud i podem gaudir d'aquest magnífic restaurant!!
ResponEliminaM'agradat molt,i tots els plats son de luxe,molt bona presentació y molt bon restaurant,
ResponEliminaquant vengui per allà tenc que visitarlo.
Petons.
Nosaltres hi vam anar "patrocinats" per un regal d'aniversari, així que va ser força fàcil :-)
ResponEliminaGràcies pels comentaris.