En aquesta ocasió vam decidir anar al Berguedà, ja que vam fer una visita a uns amics que acabaven de parir... després de mirar un parell de llocs vam decidir-nos per agafar la carretera dels Rasos amunt, fer 4 quilòmetres de revolts i anar a espetegar a Els roures.
Només d'entrar et sorprenen dues coses: la poca llum que hi ha a dins (per això les fotos han sortit com han sortit...) i la descomunal llar de foc que presideix la sala. Val a dir que el restaurant ofereix tapes a la barra i la possibilitat de cruspir-se-la en aquesta llar de foc (com podeu veure a l'esquerra). Després d'això, passem als plats:
El plat del diable: l'especialitat de la casa... una mena de plat combinat rústic de muntanya, contundent amb ganes, amb arengada a la brasa, cansalada, col amb vinagre, olives, tomàquet i l'estrella: patates emmascarades :-)
Una plata de llanegues al forn amb all i julivert. Glorioses :-)
Canelons de bolets amb salsa d'albergínia i camagrocs d'acompanyament.
Graellada de carn, a compartir entre els 2 grans :-)
Tot i que tenien postres fetes a casa molt espectaculars (mousse de fruits del bosc, rebosteria o mousse de ceps amb xocolata), la lyli va triar trufes amb nata.
I jo em vaig trincar aquest bescuit gelat amb xocolata calenta. El bescuit era precisament això, un pastís gelat, però amb pa de pessic inclòs (mai ho havia vist així)... però per desgràcia la xocolata calenta no era massa contundent, una mena de xocolata a la tassa, però amb llet.Les nenes es van partir un plat de macarrons boníssims i un pollastre a la brasa genial, tendre i gustós com pocs. El preu final és un preu just (una mica menys de 80 €), ni barat ni car, ja que la qualitat dels ingredients és molt bona. Sens dubte, us el recomanem si algun dia feu una escapada per la zona.
Per cert, alguns ja ho sabeu pel Twitter, però d'altres encara no esteu al cas... ahir dilluns va néixer la Meritxell, la nostra tercera filla!


Molt bona tradició, s'ha d'aprofitar fins a l'últim moment :)
ResponEliminaFelicitats, la Meritxell és guapíssima!!!!!!!
Felicitats per el neixament de la teva filla, respecte al restaurant, que no sigui ben iluminat no m'acaba de fer al pes, els canelons de bolets m'encanten, i la safata de llanegues feian una fila bonísima, respecte al preu jo ho trobo força bé, quatre persones amb les vegudes, postres i el que veu demanar, els plats es veuen força plens.
ResponEliminaSalut!
Núria.
Mara meva!!! quina coseta més tendre i dolça...
ResponEliminamoltissimes felicitats...familia!!!
El restaurant...fa un parelll d'anys van estar per la temporada de bolets i per llepar-se els dits...
una abraçada
Quina nena tan maca :D
ResponEliminaVisca la Meritxell i endavant les atxes!!
El lloc molt contundent en general, no? Per a patacades abans de la patacada.. perfecte!! :)
Apa!! desprès de un bon dinar a posar-nos de part, les dones sóm així!!! jo també vaig parir l'endemà del casament del meu cosí, quan els vaig trucar a les 10 del matí (que encara dormien) no s'ho creien, fins les 10h de la nit vaig estar ballant com una boja, jeje
ResponEliminaLa Meritxell és preciosa, enhorabona!!!!
I un petonàs ben fort a la mare, que s'el mereix!!!
Felicidades por la princesa. Un beso.
ResponEliminaFelicitats papis... que tendre. De totes les fotos em quedo amb l'ùltima.
ResponEliminaI el restaurant l'apunto,m' agradan aquests restaurants de muntanya.
Muas!!
Mil Felicidades por el Nacimiento de vuestra hija!!.....Bendiciones para ti y tu familia!!.....Gracias por llevarme de paseo a ese restaurante....me encanto!!....Abrazotes, Marcela
ResponEliminam'apunto el restaurant, mersi!! A més la meva germana també s'ho diu, Meritxell, espero que no sigui tan dimoniet com ella... ;) Salut!
ResponEliminaFelicitats per la petitona, és maquíssima!!! un petonet
ResponEliminaRuben, ara quan entrava pensava... qui sap si ha nascut la petita? I veig que sí! :) Enhorabona a tota la família! És preciosa!
ResponEliminaPetons!
Primer la meva felicitació per l'arribada de la Meritxell. És una preciositat! Llavors us voldria dir que estem intentant trobar-nos uns quants blogs gironins (els que tenim localitzats) i sembla que un sou vosaltres. No trobo el vostre correu electrònic al blog per parlar del tema mirar el dia i el lloc on ens aniria bé a tots. Sembla que possiblement podria ser el dia 27, però et deixo el meu correu perquè ens escriviu, d'acord? gemma.vilabru@gmail.com.
ResponEliminaUna forta abraçada i a disfrutar tots del moment.
Que belleza !!! nació perfecta, mil felicitaciones. Es una gran alegría poder saludarte en este momento tan especial
ResponEliminaun beso
maBel
Hola! he aparegut per aquí a través del mail de la Gemma per la trobada del Dissabte!!
ResponEliminaFelicitats per la nouvinguda a la familia!! la Meritxell és una preciositat!!!
Em quedo per aquí!
Molts petons
muchisimas felicidades!!!! es preciosa, tan morenita y con tanto pelo :)
ResponEliminaLa recomendación me ha encantado.
Salu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Muchas felicidades!!!!!!!!!!!!! Qué gustazo que todo fuese bien... ahora a disfrutar, de la vida, de la familia, de la comida!!
ResponEliminaMuchos besos, de verdad!
Gràcies a tots per les felicitacions
ResponEliminaGracias a todos por las felicitaciones :-)