Ara que estem a ple estiu ve de gust menjar coses ben fresquetes i suaus. Aquí teniu una recepta que porta menta, això gairebé us assegura sorprendre als convidats (no estem massa acostumats a aquest sabor) i refrescar-nos una mica.
Vaig treure la recepta de Gastronomía & Cía, jo els vaig fer sense fulletes de menta (per decorar) ni llavors de sèsam; la resta és exactament igual, sobre torradetes amb panses i aranyons.
Ingredients:
150 grams de formatge feta a daus
50 grams de formatge fresc
6 anxoves
Herbes al gust (farigola, romaní, cibulet, menta...)
Maduixes o maduixots
Oli d’oliva
Torradetes
Posem el formatge feta en un bol i l’aixafem amb una forquilla fins que quedi ben engrunat. Piquem les anxoves a ganivet i les afegim al formatge. Tallem ben fines les herbes i les afegim al formatge, juntament amb el formatge fresc. Barregem fins que tinguem una pasta homogènia. Posem la pasta a la nevera i deixem que es refredi una estona. Mentrestant tallem les maduixes a làmines fines. Agafem una torradeta i hi posem una culleradeta de pasta de formatge (si tenim l’estri per fer boles, fem-lo servir) i una maduixa al costat. Ho amanim amb una gota d’oli d’oliva.
Quina bona cara que fan, ja tinc ganes de fer-ne només de veure´ls. I molt ben presentats. Quins artistes!!! (les torradetes són d´aquelles que ja venen fetes o les heu torrat a casa?).
ResponEliminaSón ja fetes així, i molt cares, per cert!
EliminaEspectacular!!!
ResponEliminaAixò de mesclar les anxoves amb les maduixes deu ser tremendo, eh???!!!
Ostres, quina combinació més bona i vistosa!
ResponEliminaM'apunto la idea, que la setmana vinent tinc un sopar de compromís, a veure si encara trobo maduixes ;)
Llàstima, avui no he trobat maduixes, tota la resta d'ingredients ja els tinc, menta fresca inclosa. Per què les puc substituir?
ResponEliminaPtnts
Dolça
Prova-ho amb alguna altra fruita àcida. Potser una làmina de pruna, o bé mitja cirera?
Elimina