divendres, 20 de juliol del 2012

Salmó a la papillota amb Martini

Fa força temps que, escoltant el podcast de La cuina de Carbó, vaig sentir la Mireia explicant aquesta recepta. Jo anava conduint, vaig fer-ne memòria quan vaig arribar a casa... però vaig haver d'esperar més d'un mes per provar-la, ja que teníem el microones espatllat :-(
Per fer la recepta, us farà falta l'estoig de papillota que fa un parell d'anys es va posar tan de moda, un microones, els ingredients i 5 minuts.

Ingredients per persona:
1 llom de salmó
1 oliva
1 tall de llimona
1 raget de Martini

Salem el salmó, el posem a l'estoig, hi posem una oliva, una rodanxa de llimona i un raig de Martini, a ull. El poseu 4 minuts al microones a màxima potència i ja el tenim fet. Cap a taula falta gent!
La primera mossegada sobta molt, es troba un regust amargant i força estrany, però a mesura que vas menjant, vas trobant altres sabors curiosos, poc típics a la nostra cuina habitual. Proveu-ho, que és fàcil i molt bo!

1 comentari:

  1. Jo estic buscant qui em regala un vale per gadgets&cuina… ja tinc 5-6 cosetes que voldria, ara afegeixo l'estoig aquest a la lista!

    ResponElimina

Deixa'ns algun comentari :-D