diumenge, 19 d’agost del 2012

Pollastre amb iogurt al curri

Tornem de les vacances... gairebé un mes sense publicar receptes. Us poso un plat que es fa força ràpid, és molt bo i podem fer-lo variar molt de gust, segons les espècies que triem. L'únic que heu de tenir en compte quan vulgueu provar la recepta és que s'ha de començar un dia abans, cal marinar el pollastre!
La recepta ve de Soul Kitchen, es va publicar en ocasió del dia del tàper; jo l'he provat calent, tebi i fred, i la veritat és que el que em va agradar més va ser en la seva versió tèbia (contra tot pronòstic).
Ingredients:
250 grams de pit de pollastre
1 iogurt grec
1 pebrot vermell
Mitja ceba
Oli d’oliva
Sal
Curri
Com ja he dit abans, per fer aquesta recepta hem de començar un dia abans que de costum, ja que cal macerar la carn entre mig dia i un dia amb el iogurt i les espècies. Per tant, tallem la carn a daus o a tires llargues, barregem les espècies a dins del iogurt. Aboquem aquesta barreja a sobre del pollastre i ho deixem reposar, tapat, a la nevera, entre 12 i 24 hores.
L’endemà tallem el pebrot vermell i la ceba i els salem una mica. Posem una mica d’oli al wok o en una paella gran i hi saltem les verdures. Quan ja siguin una mica toves, hi afegim una miqueta més d’oli, el pollastre i el iogurt. Ho deixem a foc mig uns 5-10 minuts, fins que el pollastre estigui cuit, i ja pot anar cap a la taula, la carmanyola o on faci falta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns algun comentari :-D