Anem a per receptes més contundents, de les que vénen de gust i que mai ningú et pot dir que no: actualitzem la recepta de gofres que vam publicar fa un parell d'anys aquí mateix!
I és que les gofres són un clàssic ja, acabades de fer són genials i úniques; encara que faci la calor de morir-se que fa avui (i ahir, i abans d'ahir, i...), te les menges calentes i són delicioses. A l'altra recepta vam fer unes gofres planes, semblaven més aviat una galeta (la màquina era per fer gofres planes, efectivament), així que una visita al Lidl més tard i ja podem fer-les amb molt relleu, com toca!
Un gran truc és posar força sucre a la reixa quan ja està calenta, després la massa, i un altre cop una bona espolsada de sucre per sobre. Així ens quedaran aquests granets caramel·litzats i notarem una crosta ben cruixent quan hi clavem les mossegades.Recordeu-vos sempre que, un cop hagueu acabat, cal rentar-se bé la boca (i especialment el bigoti), o ja sabeu com acabareu...
Bon profit i bona tornada de vacances!
nena que buenass,,,oye yo la operación bikini no a podido ser este año,,,asi que la operación oso me preocupa pues acumulare doble jejjej,,pero si es con cosas asi de ricas cap problema,,,las fotos estan preciosas
ResponEliminaAra és quan la galega del meu cor arriba i exigeix gofres, com si ho veiés. Porno-food total!!
ResponEliminaOhhhh qué ricos! Nunca los he hecho en casa, pero creo que me quedo con tu receta (hace poco tomé uno por ahí y la verdad, no era nada del otro mundo). Qué ricos, repito!!!
ResponEliminaUna fantàstica manera d'hivernar!!
ResponEliminapetonets
Ohhhhh quina bona pinta!!!
ResponEliminaAra mateix me'n menjaría un per berenar!!