dissabte, 12 de gener del 2013

Gírgoles, alls tendres i llagostins



Després d'un parèntesi de gairebé un mes i mig, torno amb una recepta facileta, però que no s'ha de desmerèixer, perquè jo la trobo particularment bona. La recepta original és De cuina, fa gairebé un any, on l'Starbase ens explica com superar correctament el moment crucial de la recepta: flairar i gaudir dels alls tendres caient a la paella! Jo he tastat la recepta acabada de fer, tèbia i freda, i la veritat és que és deliciosa de totes maneres. Proveu-ho!


Ingredients:
Mig quilo de llagostins
Una safata de gírgoles
Un manat d’alls tendres
Dues cullerades de conyac
Sal
Oli
Pebre


Ben fàcil: comencem pelant els llagostins i deixant-los ben nets. Els reservem.

Posem una mica d’oli en una paella i hi saltem les gírgoles a foc fort, que quedin marcades. Mentre es van fent, podem tallar els alls tendres a rodanxes, després els afegim a la paella. Ho deixem coure un parell de minuts.
A continuació hi afegim els llagostins, només han d’agafar una mica de color (si ja estan cuits) o bé coure’s 2-3 minuts com a molt (si són crus), i el conyac al darrere. Esperem que s’evapori l’alcohol i cap a gaudir-ne! A casa ho vam acompanyar amb un arròs bullit amanit amb oli d'oliva i orenga, un plat rodó.

8 comentaris:

  1. OStres nen, quins records de plat que m'has fet tornar. 10 del matí del diumenge i ja vaig amb gana!! :D

    ResponElimina
  2. Veient les fotos t'entra salivera. Un plat sa i a més saborós, sens dubte.

    ResponElimina
  3. M'agraden tooooots els ingredients que proposes!! I després del Nadal què millor per ajudar a tornar a la "normalitat dietètica". ;)
    Les fotos molt xules però la del mig m'encanta!! Petons!

    ResponElimina
  4. Quin plat més bo i més sa!!!! Segur que és de l'Oscar ;-) ???? heheh

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Perdona, pero esto tiene que estar muy bueno...
    Saludos desde Waterbridge.

    -Andy-

    ResponElimina

Deixa'ns algun comentari :-D