dijous, 8 d’agost del 2013

Arròs reciclat de llagostins

Avui, a principis d'agost, us porto un plat reciclat, totalment de baix cost, però això no vol dir dolent, en absolut! L'únic que gastareu serà arròs, aigua i l'energia de coure'l, res més.
La gràcia està en aconseguir que sobri alguna cosa el dia que es facin els llagostins al conyac, cosa força complicada; potser per això val més la pena assegurar-ho i fer-ne més del compte el dia que feu la primera recepta. Si no teniu previsió de gastar les sobres en 2 o 3 dies, podeu congelar perfectament i fer aquesta recepta tornant a descongelar-ho sense cap problema.
Ingredients:
Sobres dels llagostins al conyac
Arròs
Aigua (el doble o triple que d'arròs, segons si us agrada més o menys caldós)
Ben fàcil: comencem fent bullir l'aigua en un pot; mentrestant, posem a escalfar les sobres en una paella (de fet, aquestes sobres no deixen de ser un sofregit molt saborós). Quan s'hagin escalfat, hi posem l'arròs, ho remenem una mica que ens quedi ben untat i, finalment, hi afegim l'aigua bullint. Ho deixem a foc fort uns 7-10 minuts i a foc mig-baix el temps que quedi per acabar de coure l'arròs (temps total, de 15 a 20 minuts, segons la varietat).

2 comentaris:

  1. Si és aprofitament d'una recepta tan gustosa com la dels llangostins al conyac ha de ser molt bo.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina

Deixa'ns algun comentari :-D