dimarts, 24 de desembre del 2013

Torró de praliné del Brunni

Temps de Nadal, aquesta nit caga el tió! A nosaltres fa un parell d'anys ens va cagar una meravella vigatana: una taula de torró de praliné de pinyó artesana. I atenció, perquè el tió no es va estar de res, perquè és de la sens dubte millor xocolateria de Vic: el Brunni.
Ja ho veieu, embolicat com el que és, una petita joia. Si encara hi sou a temps, us recomano una passada ràpida per qualsevol de les dues botigues que tenen a Vic, no us en penedireu! I si no hi sou a temps, cap problema: durant tot l'any tenen bombons, trufes i qualsevol cosa imaginable amb xocolata.
Estomaqueu ben fort el tió, a veure si teniu la mateixa sort que nosaltres :-)
Bon Nadal i que el 2014 ens porti a la llibertat!

7 comentaris:

  1. Ieps! Aquesta no la coneixia! Me la apunto per a la propera escapada vigatana!!!
    Bones festes família!!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prepara un bon pressupost, Nuni!

      Elimina
    2. Feliç 2014, si comenceu l'any amb torrons com aquest, el bon començ és segur! Un petonàs.

      Elimina
  2. Ruben, les pipes de carabassa no es pelen, només es renten!!!

    Per cert, quins torrons més macos teniu per VIC!!!!


    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Anoto la recomanació per la meva propera visita a Vic. I faré guardiola mentrestant :)

    ResponElimina
  4. Hace mucho tiempo que me interesa este tipo de post, muchas gracias me ha gustado mucho todo lo que has escrito.

    ResponElimina

Deixa'ns algun comentari :-D