El problema va venir quan se'ns va menjar el temps del matí i no vam espavilar-nos a buscar on dinar fins a les 2 o 3 de la tarda... i vam anar a parar a The Black Rose Tavern, un pub absolutament heavy metal ubicat al 42 de Rose Street, a la ciutat nova d'Edimburg (en contraposició al nucli antic, als voltants del castell, carrerons estrets i molt fotogènics). Si voleu consultar-ne la pàgina web, feu clic aquí.
Jo vaig quedar absolutament distret. Entrar allà va ser com tornar a l'institut, tots els grans dels Monsters of Rock sonant a tot drap, tot en color negre, personal enfundat en cuir, i una estètica realment genial! Anem per feina...
Vam començar amb la sopa del dia. Aquell dia hi havia sopa de formatge carabassa amb formatge, amb un sabor de Cheddar que feia caure de cul. Com no podia ser de cap altra manera, va venir acompanyat de pa amb mantega.
I el plat fort: un fish and chips com cal. Un filet de bacallà descomunal, patates rosses casolanes, pèsols (jo vaig demanar que el meu plat no en portés, però no em van fer massa cas, potser no devien saber anglès) i amanida. Els que heu estat fora de la nostra àrea culinària, sabeu que no s'amaneix res amb oli (és massa car), així que vam acabar amb una mica de salsa Cèsar i HP.
Tot ben regat amb Guinness, que sinó, no baixa! I una Coca-Cola per a la Lydia...
Per tot plegat, vam pagar-ne 22 lliures i mitja (uns 27 euros i poc), un preu acceptable pel nivell de vida local. Si mai hi aneu, agafeu-vos-ho amb paciència, ja que tot i que no hi havia ningú més dinant (era molt tard per a ells), van trigar gairebé 40 minuts a preparar la sopa!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa'ns algun comentari :-D