dimarts, 6 d’abril del 2010
Palets de pa
Amb la massa que em va sobrar de fer el pa enriquit, vaig fer aquests palets de pa, tots de sabors diferents, per donar-los un toc més curiós. Jo vaig anar provant amb totes les coses que vaig trobar per casa, i en alguns casos va ser un encert, en altres casos, deixarem que es podia millorar :-O
Podeu trobar la recepta per a la massa aquí.
Vaig estirar la massa fins que va quedar molt i molt fina. Llavors vaig fer-ne tires molt fines amb un ganivet. Vaig agafar cada tira i la vaig posar a sobre d'una làmina de silicona antiadherent a la safata del forn (a fora del forn, encara). Aquí em vaig dedicar a posar-los els sabors diferents:
Uns quants amb sal grossa.
Aquests eren amb una barreja d'espècies picants per fer espaguetis alla rabiatta (també coneguts com a infernals).
I finalment uns quants amb comí o ceba en pols.
Quan vaig tenir-ho tot muntat, ho vaig posar al forn sense deixar-ho llevar, a 220ºC, fins que van ser rossos (uns 5 minuts com a molt).
Per cert,he estat l'afortunat guanyador del sorteig setmanal de 20 quilos de Naranjas Costa que organitza Gastronomía & Cía. D'aquí uns dies us diré si barrufen o no :-)
Hola, els que es miren al melic ja son aquí!!! :-)
ResponEliminaEns quedem amb els de comí i sal grossa!!
Com sempre tot genial.
Uns palets genials i per a mi tot un vici. A veure que ens prepares amb les taronges. Petonets
ResponEliminaI quins van quedar més bons? Els de ceba en pols deuen quedar molt gustosos, oi?
ResponEliminaPer cert, felicitats pel concurs!!!!
Felicitats per les taronges. Aquests palets són un vici comences a menjar i no pots parar.
ResponEliminaMuas!
Oh! :-)
ResponEliminaI també et felicito per les taronjes!
PD: Com t'inscrius al sorteig? He fet un cop d'ull ràpid i no he vist cap link...
ResponEliminaTots són bons, però els de sal són espectaculars...
ResponEliminaBuenos buenísimos... jaja ¿no pusiste pipas??? Cierto, los tuyos son finitos y largos y además te voy a copietear alguno de estos sabores, para que lo sepas... jaja.
ResponEliminaBesos
me encantan los experimentos!!!
ResponEliminaSalu2, Paula
Te han quedado buenísimos!!
ResponEliminaUn besiño.
la cuina vermella: benvinguts i afanyeu-vos, que els de comí volen ràpid :-P
ResponEliminacarmen: doncs la veritat és que no ho sé, perquè n'he fet suc i n'he menjat sense fer-hi res i són es-pec-ta-cu-lars!
gemma: a mi em van encantar els de ceba i els de comí.
gemma: sí, un vici absolut, mai tenen temps d'assecar-se!
starbase: al Gastronomía & Cía cada setmana proposen un concurs, el d'aquesta setmana és <a href="http://www.gastronomiaycia.com/2010/04/06/sorteo-semanal-naranjas-costa-x/>aquí</a>. Ànims, que ja hi ha 27 comentaris!
quo: no, no tenía pipas. Pilla los sabores que quieras :-)
¡Gracias paula y kanela y limón!
felicidades por el sorteo! me encantan los palitos de pan , son un vicio total!!
ResponEliminabesos
Que buenos y variados estos palitos de pan, y además para aprovechar masa que te había sobrado. Tu sí que vas sobrada y tienes unas ideas fenomenales.
ResponEliminaUn beso
rosa
Quin vici tenir bastonets d'aquests, és començar i no parar!!
ResponEliminaara estem esperant receptes i més receptes amb taronges... que 20 quilets donen per mooooolt! ENHORABONA!
PTNTS
Dolça
Ummm! boníssims aquests palets! i molt originals!
ResponEliminaSurfzone, qué ricos estos palitos, madre mía, es que admeás son un vicio! Con unas lonchas de jamón para el apretivo...
ResponEliminatoñi, laurita: sí, vicio absoluto :-)
ResponEliminapiescu: en cualquier caso, sobrado :-P
dolça: per desgràcia, no m'agrada fer receptes amb taronja, ens les hem anat cruspint només pelades i en suc. Per cert, són delicioses i dolces com la mel!
la cuina de l'estany: gràcies!