dijous, 21 d’agost del 2014

Restaurants: Mr. Singh's Indian Cottage (Stirling)

En la nostra ruta per Escòcia vam ser uns dies a Edimburg i després vam anar a Stirling, on vam anar a parar a aquest restaurant indi, el Mr. Singh's Indian Cottage. Diria que des que vam anar al nostre primer restaurant indi a Londres fa uns 9 o 10 anys amb la Lydia, cada cop que hem passat pel Regne Unit hem intentat repetir la visita a qualsevol d'aquests restaurants (aquí val la pena mencionar un bufet lliure que vam anar a Cardiff on hi havia menjar realment in-fer-nal, allò sí que era picant de morir-se). En aquesta última ocasió vam anar a parar aquí, de casualitat. I la casualitat va fer que sopéssim tan bé, que l'endemà vam repetir com uns campions!
Com a aperitiu, uns papadums amb tres salses...
... que eren (de més a prop a més lluny i de menys picant a més picant) chutney de mango, ceba i menta i conserves variades en vinagre; aquestes últimes, molt picants.

A partir d'aquí, els plats principals, en els quals havies de triar una salsa o barreja i una carn (xai, vedella o pollastre).
Bhuna de la casa amb vedella
Jaipuri amb xai
I arròs pilaf d'acompanyament. Un arròs escandalosament saborós.
I de postres, pa Peshwari Naan (pa Naan farcit amb coses dolces, creiem que hi havia ametlla, coco, sucre, panses i possiblement carbassa). Molt bo, molt curiós que t'ho portin calentíssim.

Com a preu final, 34,35 lliures esterlines, uns 43 euros al canvi. Si us pica d'anar-hi, cal tenir en compte que s'hi ha d'anar d'hora (a les 6.30 com a molt tard), no hi ha massa taules i el costum local és sopar d'hora!

2 comentaris:

Deixa'ns algun comentari :-D